Gevulde appel

Kom eens origineel uit de hoek en maak een ‘appeltaart in de appel’, een gevulde appel dus.

Om te beginnen meng je enkele lepels havermout, een lepel lijnzaad en wat agavesiroop om het kleverig te maken. Haal het klokhuis uit de appel met een appelboor. Pak onderste helft van de appel in met aluminiumfolie, zo gaat de vulling niet lekken.
appelVul de appel met de havermout, druk telkens goed aan. Plaats in een voorverwarmde oven op 180 graden en bak een kwartier à 20 minuten. Laat wat afkoelen en geniet ervan!

appel2appel3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s